CIUDAD DE LAS LENGUAS: EQUO DEMANA A BATALLER QUE NO ENDEUTE ALS CIUTADANS DE CASTELLÓ I LA COMUNITAT AMB UN PROJECTE INVIABLE A NIVELL ECONÒMIC, SOCIAL I MEDIAMBIENTAL

EL DEUTE PÚBLIC QUE GENERA AQUEST TIPUS DE PROJECTES FARAÒNICS HO PAGUEM TOTS AMB RETALLADES EN BENESTAR SOCIAL I SERVEIS PÚBLICS.

El partit verd EQUO considera fora de lloc insistir en projectes de formigó i pura especulació que han condemnat a la Comunitat a l’atur, les retallades socials, la degradació de l’estat del benestar i abocat a milers de famílies i ciutadans al sofriment personal i a la penúria econòmica.

Un tipus de desenvolupament que ha donat molts milions a especuladors i interessos privats alhora que generant un deute públic i una bombolla immobiliària que ningú sinó els ciutadans del carrer anem a haver de pagar religiosament, euro després d’euro, afectant directament al nostre benestar.

EQUO es pregunta per quins motius l’alcalde s’obstina a seguir com a actor subordinat i servilista d’interessos privats que han llastrat l’economia valenciana i que han destruït el nostre territori i el nostre patrimoni natural i històric-artístic. I es pregunta també quan Bataller es va a decidir a abandonar als amics dels diners fàcils, de l’especulació i el formigó i va a entendre que es deu als ciutadans de Castelló que es mereixen projectes faraònics de benestar social i no més PAIs. EQUO li recorda a l’alcalde que quan milers de ciutadans van eixir als carrers de Castelló recentment, ningú cridava ni reclamava la Ciutat de les Llengües però sí que els qui governen el facen per a la ciutadania i atenguen les seues necessitats i l’interès general.

 
EQUO APOSTA PEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE ECONÒMIC, SOCIAL I MEDIAMBIENTAL.

EQUO no és amic de les bombolles ni dels especuladors que sotmeten a la ciutadania a models insostenibles.

L’aeroclub ha de convertir-se en un espai garantista de qualitat turística, benestar social i reserva de biodiversitat. Un punt verd turístic que generarà ocupació en la seua restauració, que donarà qualitat al turisme del sol i platja, que comptarà amb un ús social compatible amb l’espai. I, a més, tot açò pagat majoritàriament amb fons europeus, doncs si per a alguna qüestió encara no s’han acabat és per a portar avant projectes verds, economia verda per a un turisme cada vegada més exigent que demanda una mica més que el tot formigó que proposa l’ajuntament de Castelló.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s