EQUO APOSTA PER LA DESAPARICIÓ DE LES DIPUTACIONS PER SER UNA INSTITUCIÓ INNECESSÀRIA

El partit verd EQUO a Castelló ha defensat avui com un pas positiu que es comence a qüestionar la desaparició de les diputacions provincials, per ser una despesa inútil de sufraguem els ciutadans. Si es vol suprimir despeses i anar cap a una model auster, les Diputacions són les que han de deixar d’existir i no retallar més drets socials.

Equo estima que les diputacions s’han convertit en massa casos –i sobre tot en Castelló- en reductes de caciquisme, clientelisme i amiguisme, on el govern de torn amb el seu president al capdavant, reparteix premis i recompenses entre els seus fidels i es despreocupa de les necessitats reals de la gran majoria de la ciutadania.

Per a EQUO-Castelló les diputacions són, a dia de hui, decimonòniques maquinàries de burocràcia que se superposen en massa coses a les comunitats autònomes. D’aquesta manera, a les 17 administracions autonòmiques s’han de sumar les de les 50 províncies, la qual cosa al final suposa una despesa inassolible en forma de personal, manteniment i sous i dietes de diputats i els seus assessors. Allò al que s’hauria de tendir, doncs, és a alleugerir el pes d’aquesta administració , el que significaria, lògicament, la seua supressió, amb l’assumpció per part de les comunitats autònomes de les competències pròpies de les diputacions, així com del personal necessari per poder dur-les a terme de manera eficaç.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s