EQUO CONSIDERA IMPRESCINDIBLE GARANTIR LA VIABILITAT ECONÒMICA DE L’AEROPORT ABANS DE POSAR-LO EN FUNCIONAMENT

EQUO ES PREGUNTA QUI ASSUMIRÀ RESPONSABILITATS I RETORNARÀ ELS 155 MILIONS DE DINERS PÚBLICS QUE HA COSTAT DE MOMENT L’AEROPORT SI AQUEST NO FUNCIONA

El partit verd EQUO ha valorat avui que malbaratar diners públics, quan centenars de milers de ciutadans de la Comunitat demanden ajuda social per a cobrir les necessitats més bàsiques de subsistència, és indignant.

Equo exigeix un estudi rigorós, objectiu i realista sobre la viabilitat de l’aeroport i considera imprescindible la seua immediata paralització mentre no es demostre que el seu funcionament no va a suposar més dilapidació de diners públics.

Per a EQUO hi ha prioritats i entre elles no es troben ni la bambolla immobiliària ni la infraestructural.

Ni aeroports sense avions, ni ports ampliats sense ús conegut, són una prioritat per a Equo. Sí aquelles infraestructures, que com la liberalització de l’AP-7 o el tren de rodalies cap al nord, tinguen una utilitat social.

Des d’Equo exigim una paralització immediata en temps de crisi de totes aquelles infraestructures que considerem que com l’aeroport només són útils per a dilapidar diners públics i, exigim, que aquests diners es trasllade a les necessitats cada vegada més apressants de nosaltres, els ciutadans.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s