Jo … avale a eQuo Castelló!

El passat mes de gener es va modificar la Llei Electoral, exigint als partits sense representació parlamentària la presentació de signatures pel 0,1% del cens de la circumscripció. La Junta Electoral ha comunicat que fins al 8 de setembre no indicarà com s’ha de fer aquesta recollida de signatures. Més enllà de la indefensió en què aquesta situació ens deixa, hem començat una campanya de recollida de contactes a través de la web joavalo.org

Anirem anunciant totes les nostres activitats per recollir signatures que avalen la candidatura de Equo a la província de Castelló per a les eleccions generals del 20 de novembre.

Ajuda’ns a millorar la qualitat democràtica.

Comença la teva acció avalant a Equo en aquest enllaç:

http://www.yoavalo.org/aval/equo/12

Les firmes a través d’aquesta web ens serviran per contactar al setembre amb els signants, i realitzar l’aval “oficial” una vegada coneguem els detalls de com fer-ho. Et convidem a que entres a la web per veure els detalls de la modificació de la Llei Electoral, i deixar el teu contacte electrònic.

T’avisarem perquè pugues signar el suport en el moment en què es publique en el BOE la convocatòria electoral i tinguem els impresos oficials. El teu suport no implica que hagues de votar-nos, només que recolzes la diversitat en la democràcia i que veus bé que Equo es presente a les eleccions.

Si vols saber què és Equo pots visitar la pàgina: www.proyectoequo.org

“Equo és un moviment polític i social per a la creació d’un projecte polític que tingue com a pilars bàsics l’ecologia, l’equitat social, la defensa dels drets humans i la democràcia.”

Sens dubte, us agraïm el vostre suport i la difusió d’aquest esdeveniment als vostr@s amics i familiars! El boca a boca és la nostra millor arma; Equo suma i segueix gràcies a vosaltr@s!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s