eQuo Castelló aposta per es fixen sòls de benestar social per llei

Dependència, discapacitat, serveis socials, renda garantida de ciutadania, educació i sanitat públiques, desocupació, distribució de la renda, etc. NO poden estar subjectes al que determinen els mercats financers.

Amb la crisi, l’única cosa que s’està fixant per Llei és la devolució d’un deute que els ciutadans del carrer no hem contret. Els ciutadans no devem de res, o paguem o ens embarguen, amb la qual cosa també paguem, i a quin preu. Qui deu llavors? Uns altres; s’han endeutat en el nostre nom prenent-nos per urnístes i no per ciutadans; sense deixar-nos participar activament en el dia a dia, i sense informar-nos adequadament; definint què és per a ells un ciutadà, aquell que ha de votar i callar, açò sí, quan ells vulguen que ho fem, de referèndum per a modificar la Constitució…, d’açò res.

El conjunt de factors que participen en la qualitat de vida d’una persona i que fa que la nostra existència posseïsca tots aquells elements que donen lloc a la tranquil·litat i satisfacció humana, és a dir, el benestar social, açò no importa a els qui actualment governen.

El partit verd eQuo a Castelló exigeix fixar un sòl en benestar social que garantisca per Llei la dignitat de les persones i establisca un mínim de qualitat de vida irrenunciable. Que antepose el ciutadà al mercat. Equo exigeix el control dels mercats financers pels estats i dels estats pels ciutadans, l’antítesi del que actualment succeeix.

Un canvi de model que només poden dur a terme aquells que, com eQuo, creiem que el pilar bàsic d’una societat ho componen els ciutadans i no els mercats financers. El model actual, un sistema de subordinació  i servilista d’aquests mercats, és la fi del benestar social, dels drets dels ciutadans i dels recursos del planeta, planeta que té límits que els mercats financers ignoren i traspassen i que de seguir així suposarà una crisi ecològica, mediambiental, que deixarà els efectes de l’actual crisi (que també té una component mediambiental essencial) a l’altura de la sola de les sabates.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s