A eQuo convoquem primàries, participa!

Equo ha dissenyat un calendari i format participatiu per determinar les nostres candidatures electorals. Dividit en dues fases, Estatal i provincial, serà possible per a totes les persones integrants de la Equomunidad votar en aquest procés, obrint les candidatures més enllà de les nostres persones sòcies i simpatitzants.

Qui pot votar?

Tant per a l’elecció de candidatura estatal com provincial podran votar totes les persones que estiguen registrades a la “Equomunidad”. Per això n’hi ha prou amb registrar-te mitjançant la web d’Equo, recorda que la data màxima per fer-ho i constar en el cens era el diumenge 11 de setembre a les 20:00 h.

Com es votaran les candidatura per a Castelló?

Després de la presentació de candidatures serà possible votar tant en línia com presencialment, amb aquesta finalitat s’habilitarà un sistema de vot per internet que es podrà utilitzar en els dies previs a l’Assemblea General de Castelló. Aquesta forma de votació finalitzarà a les 23:59 el dimarts 20 de setembre. Qui no haja votat per internet pot fer-ho personalment en el transcurs de l’Assemblea General del dimecres 21 de setembre.

La votació serà ordenada i ponderada, és a dir, es votarà ordenant la llista des del número 1 fins al nombre de diputats de la circumscripció. El número 1 rebrà més puntuació, que el 2 i així successivament. Estem treballant en un sistema de recompte automàtic, perquè sigue ràpid i senzill.

Qui i com pot presentar-se a la candidatura de Castelló?

Pot presentar qualsevol persona que compleixe els requisits (veure següent pregunta) i l’haurà de fer entre el 12 i el 18 de setembre de 2011. L’hora límit són les 23:59 h. del dia 18 de setembre i per a això serà necessari dirigir un email a aquesta adreça vàlida: equocastello@proyectoequo.org

Quins són els requisits per formar part de la candidatura?

  • Ser soci / a de Equo, en cas de no ser-ho, haurà de “representar els valors i principis de Equomunidad”. De la mateixa manera les persones candidates es coresponsabilitza en el sosteniment de Equo.
  • Signar el Manifest Fundacional.
  • No estar imputat o condemnat en cap cas de corrupció o en delictes contraris als principi de Equo.
  • En cas de formar part d’algun partit, ho ha de ser d’entre els signants del manifest 4J “Suma i segueix”.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s