Equo dóna suport a les mobilitzacions del 15 Octubre per un canvi global

Equo manifesta el seu suport a les mobilitzacions ciutadanes que es produiran en tot el món demà dissabte 15 de Octubre per un necessari i urgent canvi global, per demanar una autèntica democràcia en la qual sigue la ciutadania la que decideix el seu futur i no els poders financers.

Per Equo, l’actual sistema econòmic productivista ens ha portat fins a una profunda crisi de múltiples dimensions, des de la financera fins l’ecològica, i davant aquesta situació, els governs han donat l’esquena a la ciutadania per servir els interessos dels poders establerts. Com a conseqüència, l’Estat del Benestar trontolla i milions de persones han estat arrossegades a un nivell de vida molt pitjor que fa diverses dècades o fins i tot a la pobresa, mentre els beneficis de les grans corporacions són els més alts de la història. Equo dóna suport al moviment global de protesta perquè és inacceptable que la sortida d’aquesta crisi passe per retallar drets socials i democràtics que tants anys ens han costat aconseguir, en comptes de canviar el sistema que ens ha empès fins a aquesta situació i avançar cap a un món més just i més sostenible.

Per això, Equo anima els seus simpatitzants a eixir al carrer matí, sense símbols ni distintius, ja que aquest és un moviment que no pot dependre del color polític, sinó de la consciència per la necessitat d’un futur millor.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s