Equo reclama a la Junta Electoral el seu dret a espais gratuïts a TVE

Equo ha qualificat com “injusta i injustificable” la decisió de la Comissió de Ràdio i Televisió de la Junta Electoral de deixar sense espais gratuïts a TVE a aquesta formació, al·legant que no compleix amb el requisit d’estar present en el 75% del territori nacional . Equo espera  que en la reunió que mantindrà aquesta tarda la Junta Electoral aquesta decisió es modifique i finalment es tingue accés a aquests espais.

Equo es presenta en 43 circumscripcions electorals, el que equival al 82,7% del territori nacional

En aquest sentit, Juan López de Uralde, cap de llista de Equo, ha explicat que Equo es presenta en 43 de les 52 circumscripcions electorals, el que suposa el 82,7% del territori, de manera que “és incomprensible aquesta decisió i creiem que no s’ajusta a la llei. No entenem per què no es comptabilitza la nostra presència en llocs com el País Valencià, on som Compromís-Equo, a Balears, PSM-IV-EM-Equo i a Tenerife on s’ha arribat a un acord amb Sí que es pot i Socialistes per Tenerife”.

Així Equo ha presentat avui a la Junta Electoral Central dos escrits. El primer d’ells reclamant tenir dret a aquests espais ja que Equo s’ha presentat en 43 províncies i ha obtingut més 83.000 avals, i el segon sol·licitant l’acta de la Comissió de Ràdio i Televisió en la qual se’ns nega aquest espai i en la que apareix el vot dels diferents grups parlamentaris, sobretot tenint en compte que alguns mitjans de comunicació han tingut accés a aquesta acta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s