Equo presenta a la Junta Electoral recurs contra la decisió d’excloure’l dels espais electorals gratuïts de RTVE

Juan López de Uralde, cap de llista de Equo, ha presentat avui a la Junta Electoral Central, el recurs contra la decisió d’excloure Equo en la distribució dels espais electorals gratuïts a RTVE:

En l’escrit, s’explica que Equo és present en el 75% de les circumscripcions exigit per la Llei tenint en compte que es presenta en solitari en 38 províncies i en 5 en coalició, el que significa un total del 82,7%. A més, es recorda que en aquestes coalicions apareix el nom de Equo.

Així mateix, en el recurs es recorda que Equo ha recollit més de 83.000 avals a tot Espanya el que converteix en encara més injustificable, segons el parer de Equo, la interpretació tan restrictiva de la JEC per a la distribució d’espais electorals.

Equo considera que s’estan vulnerant drets constitucionals
Per tot això, Equo considera que s’ha vulnerat “l’article 66 de la Llei orgànica del règim electoral general, pel que fa a les garanties de respecte als principis de pluralisme, igualtat, proporcionalitat i neutralitat informativa pels mitjans de comunicació en període electoral “. I l’article 23 de la Constitució relatiu a la participació dels ciutadans en la vida pública.

En definitiva en el Recurs se sol·licita que es revoque l’acord del 27 d’octubre pel qual es decideix excloure Equo dels espais gratuïts i es dicte un de nou que sí que inclogue aquesta formació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s