Equo arriba amb bicicleta al Congrés dels Diputats amb Joan Baldoví

Aquest matí un grup de militants i simpatitzants, de Equo i Compromís-equo, han acompanyat amb bicicleta al nou diputat d’aquesta coalició, Joan Baldoví, a les portes del Congrés on tenia lloc la sessió constitutiva. Al costat del diputat valencià havia el Portaveu de Equo Juan López de Uralde, també en bicicleta. Així mateix, han acudit el Portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, i la diputada Mireia Mollà.

Baldoví ha volgut anar amb bicicleta, en el seu primer dia com a diputat, per demostrar que és possible “una altra forma de fer política, reivindicar les polítiques verdes i expressar el seu suport a aquesta forma de transport sostenible” que acostuma a utilitzar.

Per la seua banda, Uralde ha expressat la seua satisfacció per comptar amb un diputat que portarà al Congrés “qüestions importants que apenes són tractades pels partits actuals i que demostrarà que és possible fer les coses d’una altra manera”.

“Treballarem de forma coordinada amb Baldoví per intentar que en aquesta legislatura que comença, se senta al Congrés una veu diferent, que planteja propostes noves als problemes actuals” ha afirmat Uralde.

Baldoví, després de reconèixer que es presenta una legislatura molt complicada, ha afirmat que se centrarà sobretot en combatre les polítiques que “atempten” contra l’estat del benestar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s