Equo fa responsable a la conselleria dels danys que pugen causar els gossos assilvestrats del Desert

CONSIDEREM QUE HI HA UNA RELACIÓ TEMPORAL SIGNIFICATIVA ENTRE LA BATUDA DE SENGLARS I L’APARICIÓ DELS GOSSOS.

Equo exigeix ​​la captura immediata dels gossos assilvestrats i demana als ciutadans que extremen la precaució fins que això es produeixe.

La presència dels gossos després de la batuda de senglars fan necessàries explicacions sobre la procedència d’aquests gossos i més quan es dediquen a caçar senglars pel seu compte. La presència de gossos de races classificades com perilloses són un problema per al bestiar domèstic, i fins i tot per a la integritat física de les persones, de manera que com a mesura de precaució s’ha d’evitar situacions de risc.

Equo recorda la mort de 400 ovelles causades per gossos assilvestrats al començament de 2009 a Villahermosa del Río. En aquest cas es va determinar que els gossos procedien de l’abandonament després de la caça i el assilvestrat posterior dels mateixos.

Si es comprova que aquests gossos procedeixen de la cacera autoritzada per la Conselleria es demostraria l’enorme irresponsabilitat per part de la directora Conservadora del Parc Natural. Irresponsabilitat demostrada ja en rentar-se les mans quan se li demana que actue i no ho fa emparant-se que als gossos se’ls ha vist a pocs metres del parc i no al seu interior.

Davant tan indesitjable i temerària resposta, Equo demana la intervenció immediata del SEPRONA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s