Equo reclama Eleccions municipals a Madrid

Per a Equo la decisió de nomenar directament a l’actual regidora de Medi Ambient, Ana Botella, Alcaldessa de Madrid, tot i ser legal, no té legitimitat política i democràtica. Per tant, i donada la transcendència de l’assumpte, reclama que es convoquen eleccions perquè la ciutadania madrilenya decideixe qui vol que el represente”.

Per al Portaveu d’Equo Juan López de Uralde, “en la campanya electoral no es va explicar la veritat a la ciutadania. Se’ls va mentir, se’ls va dir que el seu Alcalde seria Alberto Ruiz Gallardón i això va ser el que van votar, i ara es troben amb una alcaldessa com Ana Botella que no han triat i que compta amb el rebuig d’amplis sectors socials “.

Uralde també ha destacat que “la gestió d’Ana Botella com a regidora de Medi Ambient ha estat pèssima. Davant d’un problema, per exemple, com el de la contaminació s’ha limitat a canviar els mesuradors de lloc i a negar la gravetat de l’assumpte, però no només en aquest àmbit el seu paper ha estat censurable. Botella ha ofès a bona part de la població madrilenya amb comentaris pujats de to ”

A més, per Equo el fet que el hashtag #queremoseleccionesenmadrid fora tota la vesprada TT a Espanya, demostra l’interès que desperta l’assumpte i el preocupada que està la ciutadania per aquesta decisió, a més Equo també ha posat en marxa una petició per sol·licitar les eleccions http://actuable.es/peticiones/queremos-elecciones-madrid

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s