Avala eQuo!

El passat mes de gener es va modificar la Llei Electoral, exigint als partits sense representació parlamentària la presentació de signatures pel 0,1% del cens de la circumscripció. La Junta Electoral ha comunicat que fins al 8 de setembre no indicarà com s’ha de fer aquesta recollida de signatures. Més enllà de la indefensió en què aquesta situació ens deixa, hem començat una campanya de recollida de contactes a través de la web joavalo.org

Anirem anunciant totes les nostres activitats per recollir signatures que avalen la candidatura de Equo a la província de Castelló per a les eleccions generals del 20 de novembre.

Ajuda’ns a millorar la qualitat democràtica.

Comença la teua acció avalant a Equo en aquest enllaç:

http://www.joavalo.org/aval/EQUO/12

Les firmes a través d’aquesta web ens serviran per contactar al setembre amb els signants, i realitzar l’aval “oficial” una vegada coneguem els detalls de com fer-ho. Et convidem a que entres a la web per veure els detalls de la modificació de la Llei Electoral, i deixar el teu contacte electrònic.

T’avisarem perquè pugues signar el suport en el moment en què es publique en el BOE la convocatòria electoral i tinguem els impresos oficials. El teu suport no implica que hagues de votar-nos, només que recolzes la diversitat en la democràcia i que veus bé que Equo es presente a les eleccions.

Si vols saber què és Equo pots visitar la pàgina: www.proyectoequo.org

“Equo és un moviment polític i social per a la creació d’un projecte polític que tingue com a pilars bàsics l’ecologia, l’equitat social, la defensa dels drets humans i la democràcia.”

Sens dubte, us agraïm el vostre suport i la difusió d’aquest esdeveniment als vostr@s amics i familiars! El boca a boca és la nostra millor arma; Equo suma i segueix gràcies a vosaltr@s!

Anuncis

2 responses to “Avala eQuo!

 1. Hola!

  Me parece muy interesante vuestra propuesta.
  Pero encuentro una pequeña pega en esta web, sólo está en valenciano y creo que debería estar disponible en castellano y en valenciano para todo el mundo que quiera leer vuestra propuestas.
  Hay un link para la traducción por google pero me parece insuficiente.
  En la web de Equo de Bizkaia, por ejemplo está disponible en las dos versiones.

  Espero que esté disponible pronto para que puedan llegar las propuestas a todos.

  • Hola Sara, muchas gracias por tu aportación, en cualquier caso de la información que hay en la web parte viene de Equo (http://www.equova.org/) dónde si se se encuentra en castellano, y la otra parte se genera en valenciano por lo cuál la transcribimos tal cual a la web. En cualquier caso tenemos en cuenta tu comentario e intentaremos que sea posible la solución que planteas cuanto antes.
   Gracias por tu aportación y un saludo,

   Equo Castelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s